Po - Pia: 8:00 - 17:00

So - Ne: Zatvorené


Mobil: +421 908 535 108

E-mail: info@dvorak-reality.sk

Úverová Kalkulačka

Cena nehnuteľnosti *

Akontácia

%

Výška Pôžičky *

Ročná úroková sadzba *

%
Amortizácia Obdobie
Počet rokov *

Ročné dani z nehnuteľností

Ročné nebezpečnosti poistenie

Mesačné súkromné hypotekárne poistenie

Na predaj 6 izb. rodinný dom vo Veľkom Mederi

Cena: 119,000€
Identifikačné číslo: 671
Cena:  119,000€
Kategória: Predaj
Typ nehnuteľnosti: Rodinný dom
Obývacia časť: 180 m2
Rozmery a veľkosť budovy: 122 m2
Exteriér: Tehla
Spalne: 6
Kúpeľne: 3
Poschodie: 2
Popis nehnuteľnosti:

-SK-

Ponúkam na predaj rodinný dom s 6 izbami, nachádzajúci sa vo Veľkom Mederi na ulici J. Gagarina. Tento útulný dom je čiastočne podpivničený a ponúka dostatok priestoru a komfortu pre celú rodinu.

S rozlohou pozemku 798m2 a zastavanou plochou 122m2, tento dom je ideálnym miestom na bývanie a relaxáciu. Jeho úžitková plocha dosahuje 180m2, čo zaručuje dostatok miesta na pohodlný život.

Nedávno zmodernizovaný dom je vybavený novými oknami, radiátormi a kotlom, čo zabezpečuje energeticky efektívne bývanie. Okrem toho, vám dom ponúka 1 úplne novú kúpeľňu, jednu novú sprchu s umývadlom na prízemí, aby ste si mohli užívať moderný komfort, a jednu ďalšiu kúpeľňu v pôvodnom stave. 

V obývacej izbe nájdete krásne keramické kachle, ktoré pridávajú do priestoru osobitý šarm a teplo.

Tento rodinný dom je k dispozícii za atraktívnu cenu 119.990,- Euro, vrátane všetkých výdavkov spojených s prevodom vlastníckych práv. Financovanie z hypotekárneho úveru je možné a radi vám ho pomôžeme vybaviť za najvýhodnejších podmienok na trhu.

Ďalšie info: dvorak.zoltan@dvorak-reality.sk alebo 0908 535 108.

-HU-

Eladásra kínálom ezt a 6 szobás családi házat, amely Nagymegyeren található, a J. Gagarin utcán. 

Ez a barátságos otthon részben alápincézett, és elegendő teret és kényelmet kínál az egész családnak. A telek 798m2-es területével és a beépített terület 122m2-ével ez a ház ideális hely a lakhatásra és a pihenésre. Hasznos alapterülete 180m2, ami elegendő helyet biztosít a kényelmes élethez. 

A nemrégiben felújított ház új ablakokkal, radiátorokkal és kazánnal van felszerelve, ami energiahatékony lakhatást biztosít. Emellett az otthon új fürdőszobát kínál az emeleten, valamint az alsó szinten egy új zuhanyzót mosdóval, hogy élvezhessék a modern kényelmet, valamint egy további fürdőszobát eredeti állapotban. 

A nappaliban gyönyörű kerámia kályhát talál, mely egyedi bájt és melegséget kölcsönöz a térnek. Ez a családi ház vonzó áron, 119 990 euróért érhető el, minden tulajdonjogi átírással járó költséget tartalmazva. Hitelügyintézési lehetőséget is kínálunk, és szívesen segítünk a piac legkedvezőbb feltételei mellett, mindezt teljesen ingyenesen. 

További információ: dvorak.zoltan@dvorak-reality.sk vagy 0908 535 108. 

-ENG-

I offer for sale a family house with 6 rooms, located in Veľký Meder on J. Gagarina Street. This cozy house is partially basemented and offers plenty of space and comfort for the whole family. With a land area of 798m2 and a built-up area of 122m2, this house is an ideal place for living and relaxation. Its usable area reaches 180m2, guaranteeing enough space for comfortable living. The recently modernized house is equipped with new windows, radiators, and a boiler, ensuring energetically efficient living. In addition, the house offers 1 completely new bathroom, one new shower with a sink on the ground floor for you to enjoy modern comfort, and one additional bathroom in its original condition. In the living room, you will find beautiful ceramic tiles that add a special charm and warmth to the space. This family house is available for an attractive price of 119,990 euros, including all costs associated with the transfer of ownership rights. Financing through a mortgage loan is possible, and we are happy to assist you in arranging it under the most advantageous conditions on the market. For further information, please contact dvorak.zoltan@dvorak-reality.sk or 0908 535 108.

Vaše meno:
Vaša e-mailová adresa:
Vaše telefonné číslo:
Správa
Captcha:
Vytvorené FW Real Estate: Joomla real estate zložka

Čiastočná rekonštrukcia